Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 88g125kcal11g0.3g9g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g58g152kcal2.6g2g15.8g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g29g35kcal0.9g1.2g2.9g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g22g41kcal5.7g0.1g2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana437g716kcal41g9.2g59.4g0.8g
Valittu annoskoko219g358kcal20.5g4.6g29.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna109g179kcal10.3g2.3g14.9g0.2g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870