Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa28g7.6kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Peruna (vanha, kuorittu)56g46kcal1g9.9g0.1g0.6g
Paprika, punainen42g11kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.9g0g9.6g0g
Heinz ketsuppi7g7.2kcal0.1g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana437g409kcal24.2g33g20.2g5.2g
Valittu annoskoko219g205kcal12.1g16.5g10.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna109g102kcal6.1g8.3g5.1g1.3g
Arvot/100g100g94kcal5.5g7.5g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926