Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1203g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g200g60kcal2g10.6g0.6g4.8g
Herne 200g138kcal10.1g18.7g0.8g6.2g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g400g300kcal16.4g50g3.2g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Persilja 56g15kcal0.8g0.6g0.1g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4360g1100kcal61.6g171.4g9.8g35g
Valittu annoskoko2180g550kcal30.8g85.7g4.9g17.5g
Annoskoko puolitettuna1090g275kcal15.4g42.9g2.5g8.8g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436