Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 600g457kcal11.3g93g1.2g6g
KEITTOJUURES Apetit pakaste300g78kcal2.7g14.4g0.9g6.9g
Hk, sininen lenkki 580g435g1000kcal43.5g27.4g78.3g0.9g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen7.9g24kcal0.6g4.3g0.4g0g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Smetana, Valio, hyla75g292kcal1.5g1.9g31.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)150g240kcal4g4g22.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl3.7g5.3kcal0.2g0.3g0.4g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4362g4202kcal128g291.8g270.4g28.6g
Valittu annoskoko2181g2101kcal64g145.9g135.2g14.3g
Annoskoko puolitettuna1091g1051kcal32g73g67.6g7.2g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050