Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1199g759kcal36g57.6g42g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g156g499kcal17.2g99.8g3.4g17.2g
Vehnäjauho, sunnuntai312g1091kcal37.4g221.4g6.5g9.4g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 120g870kcal1.4g0.5g97.5g0g
Rypsiöljy 108g955kcal0g0g107.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 282g354kcal31g0.7g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g9055kcal246g760g565.4g53.2g
Valittu annoskoko2184g4527kcal123g380g282.7g26.6g
Annoskoko puolitettuna1092g2264kcal61.5g190g141.4g13.3g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197