Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 115g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 859g289kcal5.9g47.2g0.9g12g
Mansikka 481g224kcal2.4g40.4g1g9.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g730g2847kcal0g715.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g6719kcal16.6g1605.8g3.8g42.2g
Valittu annoskoko2184g3360kcal8.3g802.9g1.9g21.1g
Annoskoko puolitettuna1092g1680kcal4.2g401.5g1g10.6g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463