Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 263g1430kcal2.3g1.3g160.1g0g
Sokeri 223g906kcal0g222.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 341g1171kcal34.8g238.9g4.1g11.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.9g0g0g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Raparperi pakastettu613g190kcal4.3g33.7g0.6g8.6g
Fariinisokeri88g355kcal0g87.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 289g412kcal36.1g0.9g29.6g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl88g74kcal1.2g3.8g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g10098kcal182.4g1361.4g420.8g41g
Valittu annoskoko2184g5049kcal91.2g680.7g210.4g20.5g
Annoskoko puolitettuna1092g2525kcal45.6g340.4g105.2g10.3g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875