Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g1445g5059kcal173.4g939.4g31.8g130.1g
Oliiviöljy 241g2130kcal0g0g240.9g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.7g0.6g2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 402g87kcal1.2g6.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g14760kcal364.4g1923g546.6g265g
Valittu annoskoko2184g7380kcal182.2g961.5g273.3g132.5g
Annoskoko puolitettuna1092g3690kcal91.1g480.8g136.7g66.3g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761