Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore722g224kcal5.1g39.7g0.7g10.1g
Vesi241g0kcal0g0g0g0g
Sokeri307g1246kcal0g306.5g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g915g3475kcal64.9g460g148.2g16.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g9889kcal140g1612.4g297.8g53.2g
Valittu annoskoko2184g4945kcal70g806.2g148.9g26.6g
Annoskoko puolitettuna1092g2472kcal35g403.1g74.5g13.3g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847