Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 583g197kcal17.8g28.5g0.6g0g
Ruokasuola jodioitu 7.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Sokeri 99g402kcal0g98.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.4g14kcal0.5g2.6g0.3g1.2g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g26g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1165g3997kcal118.7g815.5g14g40.8g
Margariini 80 % laktoositon 204g1426kcal1.3g0g160.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g12346kcal300.6g1891.6g370.8g84g
Valittu annoskoko2184g6173kcal150.3g945.8g185.4g42g
Annoskoko puolitettuna1092g3087kcal75.2g472.9g92.7g21g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250