Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha281g431kcal54.3g0g23.6g0g
Lanttu 281g81kcal2.8g12.9g0.8g5.1g
Palsternakka 169g107kcal0.8g19.9g0.7g7.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g365g102kcal2.2g21.7g0.7g9.1g
Tomaattimurska, 1 prk225g60kcal1.3g11.9g0.4g3.1g
Sipuli 281g85kcal3.5g13.5g0.6g4.8g
Valkosipuli 68g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Rypsiöljy 28g249kcal0g0g28.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow29g76kcal2.9g2.9g5.8g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Naudanliha70g108kcal13.6g0g5.9g0g
Lanttu 70g20kcal0.7g3.2g0.2g1.3g
Palsternakka 42g27kcal0.2g5g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g91g26kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Tomaattimurska, 1 prk56g15kcal0.3g3g0.1g0.8g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Rypsiöljy 7.1g63kcal0g0g7.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.3g19kcal0.7g0.7g1.5g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4374g3356kcal188.4g273.6g153.8g81.2g
Valittu annoskoko2187g1678kcal94.2g136.8g76.9g40.6g
Annoskoko puolitettuna1094g839kcal47.1g68.4g38.5g20.3g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224794