Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen18g4.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g81g130kcal18.7g0g6.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)93g32kcal0.9g6.4g0.5g1.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g358kcal41.2g17.8g14.2g4.8g
Valittu annoskoko219g179kcal20.6g8.9g7.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna110g90kcal10.3g4.5g3.6g1.2g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4.1g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144011