Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus94g28kcal1.9g4.7g0.3g2.8g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)94g104kcal21.6g0g1.9g0g
Juusto, Valio arkijuusto19g62kcal5.1g0g4.5g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Soijakastike 6.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g497kcal57.8g10.6g24.6g5.6g
Valittu annoskoko219g248kcal28.9g5.3g12.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna110g124kcal14.5g2.7g6.2g1.4g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890