Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g100g170kcal19g0g10g0g
Kesäkurpitsa, tuore30g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g63g16kcal0.9g2.8g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl11g38kcal0.2g0.3g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g467kcal40.8g9.6g28.4g1.2g
Valittu annoskoko219g233kcal20.4g4.8g14.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna110g117kcal10.2g2.4g7.1g0.3g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822