Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt150g69kcal4.8g7.2g2.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g15g90kcal3.2g1g8.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g4.5g0.4kcal0.1g0g0g3.8g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g545kcal26.8g16.6g41.2g7.6g
Valittu annoskoko219g273kcal13.4g8.3g20.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna110g136kcal6.7g4.2g10.3g1.9g
Arvot/100g100g124kcal6.1g3.8g9.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070