PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 124g47kcal0.3g8.7g0.1g4.3g
Vehnäjauho puolikarkea 25g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g13g71kcal0.1g0.1g7.9g0g
Maito, Kevyt8.5g3.9kcal0.3g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g640kcal14.2g87g23.2g10.4g
Valittu annoskoko219g320kcal7.1g43.5g11.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna110g160kcal3.6g21.8g5.8g2.6g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219