Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 50g99kcal14.7g0g4.5g0g
Siankylki, raaka13g40kcal1.8g0g3.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Paprika keltainen 21g6.4kcal0.2g1.1g0g0.4g
Paprika vihreä 21g4.5kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g458kcal37.8g30.8g18.8g5.6g
Valittu annoskoko219g229kcal18.9g15.4g9.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna110g115kcal9.5g7.7g4.7g1.4g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933