Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen100g130kcal17g2g8.2g0.1g
Auringonkukkaöljy (100g)2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK45g72kcal9.5g0.1g40.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)38g32kcal0.4g1.3g2.6g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g34g21kcal0.1g5.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g553kcal54g17g107.6g1.2g
Valittu annoskoko219g277kcal27g8.5g53.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna110g138kcal13.5g4.3g26.9g0.3g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672