Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kinkkusuikale Pirkka56g58kcal10.1g1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g607kcal51.4g3.2g43.4g0.2g
Valittu annoskoko219g304kcal25.7g1.6g21.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna110g152kcal12.9g0.8g10.9g0.1g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153458