Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.5kcal0.2g1g0.2g0.3g
Paprika punainen 24g6.9kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g1g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 21g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g63g59kcal12.5g0g0.4g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)39g15kcal0.4g2.8g0.2g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g254kcal27.6g13g8g3.2g
Valittu annoskoko219g127kcal13.8g6.5g4g1.6g
Annoskoko puolitettuna110g64kcal6.9g3.3g2g0.8g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762