Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 63g104kcal10.6g0g6.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 7.7g20kcal2.1g0g1.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 45g149kcal0.9g1.4g15.8g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g101g36kcal1.8g6.5g0.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g657kcal30.8g15.8g53g6.4g
Valittu annoskoko220g329kcal15.4g7.9g26.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna110g164kcal7.7g4g13.3g1.6g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481