Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 75g29kcal0.7g5.2g0.1g1.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu3.7g3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Piparjuuriraaste Felix1.2g3.5kcal0g0.2g0.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.7g10kcal0.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g250kcal3.4g18.2g17g5.6g
Valittu annoskoko219g125kcal1.7g9.1g8.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna110g63kcal0.9g4.6g4.3g1.4g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.2g3.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284