Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g87g115kcal18.4g0g4.4g0g
Sipulikuutiot Apetit33g8.5kcal0.4g1.6g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys10g34kcal0.1g8.6g0g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)22g18kcal2.1g2.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g384kcal42g25.2g12.6g0g
Valittu annoskoko220g192kcal21g12.6g6.3g0g
Annoskoko puolitettuna110g96kcal10.5g6.3g3.2g0g
Arvot/100g100g87kcal9.6g5.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110