Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 109g38kcal5.1g2.1g0.3g2.7g
Kanttarelli, tuore, annos 100g44g11kcal0.8g1.3g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Mozzarella light13g21kcal2.6g0.1g1.2g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g44g31kcal0.9g1.4g2.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g249kcal19g10.4g13g7.8g
Valittu annoskoko220g124kcal9.5g5.2g6.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna110g62kcal4.8g2.6g3.3g2g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147