Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 100g222kcal17.5g0g17g0g
Kuohukerma (Ingman)73g248kcal1.6g2.3g25.5g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto36g102kcal6.9g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)2.9g16kcal0g0g1.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g1180kcal52.2g5.4g104.4g0.2g
Valittu annoskoko220g590kcal26.1g2.7g52.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna110g295kcal13.1g1.4g26.1g0.1g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296