Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 70g17kcal1.3g1.5g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl19g32kcal3.4g0.3g1.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g164kcal10g8.2g9.4g5g
Valittu annoskoko220g82kcal5g4.1g4.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna110g41kcal2.5g2.1g2.4g1.3g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.9g2.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104