Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%47g80kcal9.4g0g4.7g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino47g159kcal10.8g24.8g1.7g2.8g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 75g25kcal2.3g3.7g0.1g0g
Ketsuppi, Felix4.7g4.2kcal0g1g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.7g17kcal1.3g0.1g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 1.9g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g677kcal54.4g64g21.8g6.4g
Valittu annoskoko220g338kcal27.2g32g10.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna110g169kcal13.6g16g5.5g1.6g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649