Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.5g0.1g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Sipuli kuivattu 6.2g17kcal0.7g2.2g0.1g2.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g248kcal22.6g12.8g10.4g8.8g
Valittu annoskoko220g124kcal11.3g6.4g5.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna110g62kcal5.7g3.2g2.6g2.2g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987