Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix3.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3.8g0.9kcal0g0.3g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)94g28kcal0.9g5.6g0.2g0.9g
Silakkafilee 113g162kcal18g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g403kcal38g16.4g20.4g2g
Valittu annoskoko220g202kcal19g8.2g10.2g1g
Annoskoko puolitettuna110g101kcal9.5g4.1g5.1g0.5g
Arvot/100g100g92kcal8.6g3.7g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092