Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 98g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Herkkusieni 35g5.6kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]14g48kcal1.7g0g5.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl56g191kcal1.1g1.7g19.7g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g570kcal12g8.8g54g2.4g
Valittu annoskoko220g285kcal6g4.4g27g1.2g
Annoskoko puolitettuna110g143kcal3g2.2g13.5g0.6g
Arvot/100g100g129kcal2.7g2g12.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412