Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen999g1299kcal169.8g20g81.9g1g
Auringonkukkaöljy (100g)25g221kcal0g0g25g0g
Amerikan Pekoni filee, HK450g719kcal94.4g1.3g404.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)375g318kcal3.7g13.1g26.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g342g205kcal1.4g51.3g0.3g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4380g5524kcal538.6g171.4g1075.8g11.6g
Valittu annoskoko2190g2762kcal269.3g85.7g537.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna1095g1381kcal134.7g42.9g269g2.9g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672