Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 749g287kcal7.5g51.7g1.5g18.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g312g63kcal1.9g11.9g0.9g4.4g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Sipuli 137g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Inkivääri, tuore, silputtu37g30kcal0.7g6.7g0.3g0.7g
Piparjuuriraaste Felix13g35kcal0.4g1.9g2.7g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g37g7.5kcal0g2.4g0g0g
Oliiviöljy 67g596kcal0g0g67.4g0g
Kasvisliemikuutio 14g42kcal1.3g1.9g3.2g0.2g
Vesi749g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 37g104kcal0.7g1.1g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4380g2494kcal33.4g180.4g174.2g56.2g
Valittu annoskoko2190g1247kcal16.7g90.2g87.1g28.1g
Annoskoko puolitettuna1095g624kcal8.4g45.1g43.6g14.1g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284