Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g600g792kcal126g0g30g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g600g1194kcal120g0g78g0g
Margariini, Pirkka3.7g27kcal0g0g3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli150g450kcal5.4g6.3g45g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%300g480kcal8.1g8.1g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4380g5994kcal521g36g409.8g2.6g
Valittu annoskoko2190g2997kcal260.5g18g204.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna1095g1499kcal130.3g9g102.5g0.7g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720