Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit188g49kcal1.7g9g0.6g4.3g
Herne-maissi-paprika, Rainbow150g120kcal6.3g19.5g1.4g4.7g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g300g417kcal57g0g21g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Tomaattimurska 188g55kcal1g9.9g0.4g3.6g
Ketsuppi, Felix45g41kcal0.4g9.4g0.2g0g
Makaroni, tumma 41g148kcal5.6g27.1g1.2g2.4g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 113g81kcal2g16.2g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4380g1845kcal149g186.2g50.2g33.8g
Valittu annoskoko2190g923kcal74.5g93.1g25.1g16.9g
Annoskoko puolitettuna1095g461kcal37.3g46.6g12.6g8.5g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167