Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton1000g1080kcal226g0g18g0g
Pekoni atria500g1750kcal75g0g150g0g
Sieni rouskut, suolattu 320g83kcal5g7.4g1.6g9.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni250g325kcal7.5g5g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4380g7178kcal634.2g37.4g474.4g19.4g
Valittu annoskoko2190g3589kcal317.1g18.7g237.2g9.7g
Annoskoko puolitettuna1095g1795kcal158.6g9.4g118.6g4.9g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489