Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 834g132kcal6.3g16.7g0.8g16.7g
Vesi1168g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow22g56kcal2.2g2.2g4.3g0.3g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g83g209kcal4.8g2.7g19.6g0.2g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4380g840kcal28.8g51.2g49.8g37.2g
Valittu annoskoko2190g420kcal14.4g25.6g24.9g18.6g
Annoskoko puolitettuna1095g210kcal7.2g12.8g12.5g9.3g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310093