Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore525g53kcal3.2g8.9g0.5g3.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g438g109kcal5.7g18.4g0.9g0g
Hunajameloni kuorittu 263g96kcal1.7g20.5g0.3g2.1g
Cantaloupe meloni263g53kcal1.6g10.8g0.3g2.4g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Viinietikka balsami39g14kcal0g0.4g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl35g308kcal0g0g35g0g
Paprika punainen 53g15kcal0.5g2.4g0.2g1g
Paprika keltainen 44g13kcal0.4g2.2g0.1g0.9g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4382g1378kcal30.6g133.6g75g24g
Valittu annoskoko2191g689kcal15.3g66.8g37.5g12g
Annoskoko puolitettuna1096g344kcal7.7g33.4g18.8g6g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552