Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1202g1503kcal252.3g0g54.1g0g
Valio Viola Mustapekka 100g267g1255kcal32g19.2g117.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 37g330kcal0g0g37.3g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Ruokakerma 5%, Valio534g347kcal8g22.4g26.7g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4384g6965kcal589.6g99.4g472g5g
Valittu annoskoko2192g3483kcal294.8g49.7g236g2.5g
Annoskoko puolitettuna1096g1741kcal147.4g24.9g118g1.3g
Arvot/100g100g159kcal13.4g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474