Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g676g676kcal115g6.8g20.3g0g
Sipuli (kuorittu)124g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Paprika keltainen 293g88kcal2.8g14.9g0.6g5.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g56kcal2.7g0.3g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 902g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton113g180kcal9g4.5g14.7g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g34g272kcal0g0g30.4g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g2663kcal265.8g72.4g142.6g17g
Valittu annoskoko2196g1331kcal132.9g36.2g71.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna1098g666kcal66.5g18.1g35.7g4.3g
Arvot/100g100g61kcal6.1g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152