Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl23g198kcal0g0g22.5g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)360g482kcal72g0g21.6g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g150g375kcal21g5.1g30g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto90g252kcal17.1g0g19.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g750g307kcal10.5g60.7g2.2g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g450g292kcal7.2g67.5g0.4g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g375g562kcal6g13.1g56.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g4936kcal267.6g292.8g305.4g0g
Valittu annoskoko2196g2468kcal133.8g146.4g152.7g0g
Annoskoko puolitettuna1098g1234kcal66.9g73.2g76.4g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267