Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Herne, kuivattu, Rainbow375g1057kcal67.1g238g3.4g37.5g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia300g420kcal51g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g3028kcal239.8g476.4g61.4g75g
Valittu annoskoko2196g1514kcal119.9g238.2g30.7g37.5g
Annoskoko puolitettuna1098g757kcal60g119.1g15.4g18.8g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128