Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1350g4457kcal27g40.5g472.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen270g89kcal8.9g13.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g225g900kcal0g225g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g270g173kcal9.4g0.5g67.5g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g81g264kcal6.1g43.7g5.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g11765kcal102.8g645.8g1091.4g4.2g
Valittu annoskoko2196g5883kcal51.4g322.9g545.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna1098g2941kcal25.7g161.5g272.9g1.1g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761