Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g33g272kcal0g0g30.2g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g1113g367kcal16.7g53.4g4.5g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g421g463kcal109.5g0g4.2g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g602g1023kcal46.3g31.3g78.2g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g4309kcal349.2g178.2g234.6g34.8g
Valittu annoskoko2196g2155kcal174.6g89.1g117.3g17.4g
Annoskoko puolitettuna1098g1077kcal87.3g44.6g58.7g8.7g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985