Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)1088g348kcal35.9g49g0g0g
Sokeri 326g1325kcal0g326.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen145g1045kcal0g0g116.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 637g2184kcal64.9g445.5g7.6g22.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g9803kcal201.6g1641.2g247.4g44.6g
Valittu annoskoko2196g4902kcal100.8g820.6g123.7g22.3g
Annoskoko puolitettuna1098g2451kcal50.4g410.3g61.9g11.2g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172