Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 250g172kcal12.6g23.4g1g7.7g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 400g874kcal73.1g0g65.2g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4395g2116kcal172.6g51.2g132.6g17g
Valittu annoskoko2198g1058kcal86.3g25.6g66.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna1099g529kcal43.2g12.8g33.2g4.3g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401