Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 935g2071kcal163.7g0g159g0g
Vehnälese, Liperin mylly234g334kcal35.1g21g12.9g128.6g
Kananmuna kuoreton 386g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Kidneypapu, suolaliemessä596g656kcal46.5g107.3g3g47.7g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl47g388kcal0g0g46.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4396g8000kcal587g259g522.4g352.6g
Valittu annoskoko2198g4000kcal293.5g129.5g261.2g176.3g
Annoskoko puolitettuna1099g2000kcal146.8g64.8g130.6g88.2g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540