Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 240g531kcal42g0g40.8g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl9g80kcal0g0g9g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Paprikajauhe 1.2g3.9kcal0.2g0.2g0.2g0.4g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali240g51kcal2.9g8.2g0.5g5g
Paprika keltainen 102g31kcal1g5.2g0.2g2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka54g5.9kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi6.6g19kcal0.6g0.5g1.5g0g
Kasvisliemikuutio 6.6g20kcal0.6g0.9g1.6g0.1g
Maustepippuri, annos 1g6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4398g1505kcal96.8g35g108.2g17.6g
Valittu annoskoko2199g753kcal48.4g17.5g54.1g8.8g
Annoskoko puolitettuna1100g376kcal24.2g8.8g27.1g4.4g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532