Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 10g12kcal1.8g0g0.5g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.5g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 4.7g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g98kcal4.6g1.6g8.2g0g
Valittu annoskoko22g49kcal2.3g0.8g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna11g25kcal1.2g0.4g2.1g0g
Arvot/100g100g224kcal10.5g3.6g18.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095