Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 4.1g2.5kcal0.4g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.1g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g3.9g23kcal0.8g0.3g2.1g0g
Juusto, keskiarvo 5.5g19kcal1.4g0g1.5g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g0.4g0.2kcal0g0g0g0.3g
Vehnälese 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Kauralese 0.7g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g119kcal7.2g1.8g8.8g1.2g
Valittu annoskoko22g60kcal3.6g0.9g4.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna11g30kcal1.8g0.5g2.2g0.3g
Arvot/100g100g272kcal16.4g4.1g20.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129