Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 16g100kcal2.2g0.5g9.5g2.7g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g1g2.3kcal0g0.5g0g0.4g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g3.3g10kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g225kcal4.4g7.2g19g6.2g
Valittu annoskoko22g113kcal2.2g3.6g9.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna11g56kcal1.1g1.8g4.8g1.6g
Arvot/100g100g512kcal10g16.4g43.2g14.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195